Så varför välja BAGA?


25 år i branschen

BAGA har nu funnits i över 25 år på marknaden för vatten- och avloppsrening. Verksamheten startade med dricksvattenrening i Estland samtidigt som utveckling av avloppslösningar påbörjades. Företagets första egenproducerade produkt är den slamavskiljare som fortfarande är bolagets flaggskepp. Tillväxten har sedan dess varit explosionsartad och framgångsrik. Baga Water Technology har byggt upp marknadens bredaste sortiment av avloppslösningar för våra svenska behov.BAGA gruppbild_576

Ledande leverantör av små avlopp

BAGA är sedan ett par år tillbaka ledande leverantör av små avlopp i Sverige och erbjuder nu även lösningar för dricksvattenrening . Vi har vunnit en ledande position genom långsiktig egen teknikutveckling av miljömässiga avlopp för svenskt klimat. Det finns många enklare lösningar på marknaden, men tryggheten och helheten som BAGA erbjuder gör att entreprenörer och kunder ändå väljer vår teknik.

Service

På BAGA är vi väldigt stolta över den serviceorganisation vi genom åren byggt upp, en av landets mest omfattande. Som kund kan du alltid ringa oss och få telefonsupport, beställa service eller reservdelar till din anläggning. Vi har egna servicetekniker som utgår från Karlskrona, Göteborg, Borås, Alingsås, Nyköping, och Gnesta. I övriga landet samarbetar vi med BAGA-utbildade serviceentreprenörer, som kan våra produkter mycket väl. Så lösningen på dina problem är aldrig långt borta.

Garantier

Eftersom vi vet att vi levererar funktionella och driftsäkra anläggningar, kan vi förse våra lösningar med långa och trygga garantier som verkligen betyder något. Vi lämnar inte bara funktionsgaranti för produktens ingående delar, utan även processgaranti för att reningsprocessen verkligen fungerar.