BAGAs nya kund-app

2018-04-18 12:42:59

Sedan 2009 har vi levererat anläggningar med mobilt larm. Våra kunder får SMS om behov av påfyllning av flockmedel behövs eller om någon pump eller givare inte längre fungerar. Det har vi nu samlat i en app med många andra funktioner än bara larm. Kunden kan i Appen sköta dialogen med BAGA med hjälp av meddelanden eller att ringa genom densamma. Protokoll från utförd service kommer direkt i appen och kan enkelt med en knapptryckning vidarebefordras till kommunen. Protokoll för egentillsyn förs direkt i appen, och både dokument och meddelanden kan kompletteras med bilder om så behövs. Vår förväntan är att det ska underlätta för kunden att ha allt samlat digitalt. Kunden får på ett enkelt sätt all dokumentation och historik samlad på ett ställe. Klicka här för instruktioner.smartphone_540px